06 - 14 71 50 53

Stel direct een vraag

Scootmobielstalling kopen?

Op zoek naar een goede parkeerplek voor uw scootmobiel bij u thuis? In onze scootmobielstalling bergt u uw scootmobiel veilig en droog op en staat het voertuig nooit meer in de weg. De stalling kan op maat gemaakt worden en is dus geschikt voor ieder type scootmobiel.

Over de scootmobielstalling

Hieronder lichten we kort toe welke specificaties onze scootmobielstalling bevat.


Afstandsbediening voor het openen van de deur

U rijdt met alle gemak onze scootmobielstalling binnen. Door simpelweg gebruik te maken van de handzame afstandsbediening opent de deur van de berging automatisch. 


Oplaadpunt aanwezig in de stalling

In de scootmobielstalling is een stopcontact aanwezig waarmee u de accu van uw scootmobiel kunt opladen terwijl uw scootmobiel veilig opgeborgen staat. 


Op deze manier is uw scootmobiel altijd volledig opgeladen op het moment dat u weer wilt vertrekken. 


 

Voorzien van LED-verlichting

De stalling is daarnaast ook voorzien van LED-verlichting, dat automatisch aan gaat wanneer er beweging gedetecteerd wordt. 


Het is ook mogelijk om een schemerschakelaar te laten plaatsen zodat u goed licht heeft, ook als uw berging op een donkere plek staat. 


Brandveilige scootmobielstalling

Veiligheid staat natuurlijk voorop, daarom is het mogelijk om een aerosol blussysteem te laten plaatsen in uw stalling. Bijvoorbeeld een accubrand wordt binnen 20 seconden door het systeem gedoofd. 


Antislip oprijplaat

Tot slot is het mogelijk om een bodem in uw stalling te laten plaatsen. Deze bodem is watervast en bevat een antislip laag en een oprijplaat, waarmee u gemakkelijk in de berging rijdt en alles stevig op z’n plek blijft staan. 


Een op maat gemaakte scootmobielstalling

Het is bij ons altijd mogelijk om maatwerk te leveren. We willen graag dat uw scootmobielstalling precies passend is voor uw woonsituatie. Omdat we de productie geheel in eigen beheer hebben kunnen we stallingen maken en leveren volgens de door u gewenste afmetingen of kleur. 

 

Ook andere maatwerkoplossingen, zoals twee of meerdere scootmobielstallingen naast elkaar kunnen we voor u realiseren. 


Een scootmobielstalling via de WMO

De prijs van eens scootmobielstalling verschilt per situatie, omdat het meestal maatwerk is. Wat wij altijd adviseren is om de stalling via de WMO aan te vragen. Dit kan voor u namelijk in de kosten wat schelen.  Vraag daarom altijd bij uw gemeente na wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie. 


Meer informatie over een scootmobielstalling?

Wij streven ernaar om een hoogwaardige oplossing te bieden zodat u uw mobiliteit kunt behouden en uw scootmobiel veilig kunt stallen. 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag en geven passend advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 - 14 71 50 53, te mailen naar info@scootmobielberging.nl of door ons contactformulier in te vullen via onderstaande button. 
Bent u er al helemaal uit wat u wilt? Dan kunt u ook direct ons aanvraagformulier invullen, wij komen zo spoedig mogelijk terug op uw aanvraag. 


 

Neem contact op