06 - 14 71 50 53

Stel direct een vraag

Schuurtje voor scootmobiel

Uw scootmobiel is onmisbaar om uw mobiliteit te behouden, maar zodra u het voertuig even niet gebruikt zal het toch ergens geparkeerd moeten worden. Met ons speciale scootmobiel-schuurtje staat uw scootmobiel altijd veilig en droog opgeborgen, netjes uit het zicht. 

 

Direct aanvragen

Waarom een scootmobiel-schuurtje?

Een scootmobiel is een elektrisch voertuig en kan daarom slecht tegen bepaalde weersomstandigheden, denk aan hagel en sneeuw. In een overdekt schuurtje staat uw scootmobiel altijd droog en ook nog eens veilig geparkeerd. Doe het schuurtje op slot om vandalisme en diefstal te voorkomen. Kortom: Met een scootmobiel-schuurtje gaat uw voertuig langer mee en staat het thuis veilig opgeborgen.

 

Scootmobiel schuurtje

Scootmobiel schuurtje afstandbediening

  

 

Specificaties van ons scootmobiel-schuurtje

Het scootmobiel-schuurtje dat wij leveren is meestal maatwerk, zodat we exact kunnen voldoen aan uw wensen. Hieronder vindt u een overzicht van alle (mogelijke) specificaties van het schuurtje:

 

  • Een automatische deur die soepel open en dicht gaat door een handzame afstandsbediening.
  • Een stopcontact en een plateau om de acculader van uw scootmobiel op aan te sluiten.
  • LED-verlichting met bewegingsmelder en eventueel nog een extra schemerschakelaar.
  • Een watervaste antislip bodem met oprijplaat, waarmee oprijden nóg makkelijker is. 
  • Een aerosol blussysteem, die een beginnende accubrand binnen slechts 20 seconden dooft.


Uw scootmobiel-schuurtje vergoed vanuit de WMO

Uw scootmobiel is een hulpmiddel om uw mobiliteit te behouden, ook het scootmobiel-schuurtje draagt hieraan bij. Daarom wordt ook het schuurtje vergoed vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of de WLZ (Wet Langdurige Zorg). 


Omdat iedere situatie anders is kan de vergoeding per persoon verschillen. Wilt u nagaan wat uw vergoeding precies zal zijn? Vraag dit even na bij uw eigen gemeente en bespaar hiermee in de kosten.

 

Levering en montage 


Onze monteurs maken uw scootmobiel-schuurtje geheel volgens wens en komen het bij u aan huis plaatsen. Het is ook mogelijk om meerdere schuurtjes naast elkaar te laten plaatsen, bijvoorbeeld voor een geheel appartementencomplex. 


Op aanvraag kunt u de aanleg van bestrating of tegelplateau rondom het schuurtje door ons laten verzorgen. 

 

Ontvang de gratis brochure

Wilt u meer weten over onze scootmobiel-schuurtjes en alle mogelijkheden? Denk aan de mogelijke afmetingen en alle specificaties nog eens op een rij. Vraag onze gratis brochure aan en wij sturen het u per post toe.

 

Scootmobiel-schuurtje kopen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een scootmobiel-schuurtje in uw tuin, garage, oprit of bij uw appartement? Overal is een geschikte oplossing voor. 

 

Neem contact met ons op voor advies of plaats direct een aanvraag in ons aanvraagformulier. Wij zijn bereikbaar via 06 - 14 71 50 53 of per mail via info@scootmobielberging.nl.


 

Neem contact op