06 - 14 71 50 53

Stel direct een vraag

Scootmobiel box: Veilige opslag voor iedere scootmobiel

Nederlanders met een mobiliteitsbeperking kunnen vaak niet zonder scootmobiel. Een scootmobiel staat voor vrijheid en helpt mindervaliden om eropuit te trekken, boodschappen te doen of een bezoek te brengen. 


Maar waar laat u een scootmobiel als die niet in gebruik is? Een scootmobiel neemt veel ruimte in beslag en binnenshuis stallen is vaak niet mogelijk. Met de scootmobiel box is dat probleem opgelost. 

 

Direct aanvragen

Voorkom schade en diefstal met de scootmobiel box 

Door uw scootmobiel veilig en droog op te slaan, voorkomt u schade en misschien zelfs diefstal. Niemand kan namelijk bij uw scootmobiel, behalve uzelf. En als het een keer flink hagelt? Dan merkt uw scootmobiel daar niets van. Die staat namelijk 100% beschermd in de opbergbox. 


Voordelen scootmobiel box

Een scootmobiel box is een praktische oplossing met vele voordelen, zoals:

 

  • Optimale bescherming tegen diefstal
  • Opberging van uw scootmobiel bij verschillende weersomstandigheden
  • Gemakkelijk in- en uitrijden
  • Eenvoudig openen en sluiten met afstandsbediening
  • Uit voorraad leverbaar, maatwerk ook mogelijk
  • Geaard stopcontact en voorziening voor acculader

 

Scootmobiel box

Scootmobiel opbergbox

  

 

 

Hulp bij de plaatsing van scootmobiel opbergbox

Een scootmobiel opbergbox is een metalen kluis die bijna overal geplaatst kan worden. We denken graag met u mee over de beste locatie, rekening houdend met zowel dagelijks gebruik als wet- en regelgeving.


Onze scootmobiel box heeft een stevige, veilige constructie. Optioneel wordt er ook elektra aangelegd, zodat uw scootmobiel kan worden opgeladen terwijl deze veilig in de opbergbox staat. En wist u al dat de scootmobiel box in veel gemeenten vergoed wordt in het kader van de WMO? 


Scootmobiel box voor gemeenten, corporaties en zorginstellingen

Scootmobielberging.nl levert direct aan particulieren, maar ook aan gemeenten, zorginstellingen en woningcorporaties. 
Het is fijn om te zien dat de scootmobiel box een passende oplossing is en volop gebruikt wordt bij zowel particuliere woningen als zorginstellingen en wooncomplexen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening richting instanties? Neem dan contact met ons op.


Duurzame oplossing 

De scootmobiel opbergbox is een flexibel product dat naar wens geplaatst wordt. Is de box niet meer nodig? Dan wordt deze gedemonteerd en kosteloos opgeslagen bij Scootmobielberging.nl


Wel zo verantwoord, want het is zonde om goede producten weg te gooien. 


Aanvragen scootmobiel box

De scootmobiel opbergbox is beschikbaar in diverse formaten, zodat elk type scootmobiel past. Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u specifieke wensen? Maatwerk is altijd mogelijk. Vul daarvoor het aanvraagformulier in. 


Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Laat dan uw gegevens achter, wij nemen spoedig contact met u op om de details te bespreken en samen tot een passende scootmobiel box te komen. We zijn bereikbaar via  06 - 14 71 50 53 of info@scootmobielberging.nl. Desgewenst komen we bij u langs op locatie. We helpen u graag! 

 

Neem contact op