06 - 14 71 50 53

Stel direct een vraag

Garage voor uw scootmobiel

Uw scootmobiel is onmisbaar, maar hem thuis ergens parkeren valt niet mee. Binnen is vaak niet genoeg ruimte of de scootmobiel mag niet binnen staan vanwege brandweervoorschriften. Maar buiten parkeren is met alle risico’s op beschadigingen of diefstal eigenlijk ook geen optie. Onze beveiligde scootmobiel-garage biedt de oplossing. In deze kleine garagebox op maat parkeert u uw scootmobiel veilig, droog en netjes uit het zicht.

 

Direct aanvragen

Een mini-garage voor uw scootmobiel

De scootmobiel-garages die wij leveren worden in diverse afmetingen gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw scootmobiel en uw woonsituatie. Zo kunnen we voldoen aan al uw wensen. Hieronder lichten we de (mogelijke) specificaties van de garagebox voor u toe.


Automatische deur

Met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening opent de deur van onze scootmobiel-garage automatisch. Zo parkeert u uw scootmobiel eenvoudig in de garagebox. Eenmaal dicht is deze ook direct op slot.


LED-verlichting met bewegingsmelder

Uw scootmobiel in het donker in de garagebox parkeren hoeft met deze optie geen enkel probleem te zijn. De scootmobiel-garage beschikt namelijk over LED-verlichting, die automatisch aan gaat als hij beweging of schemer detecteert. Hiermee heeft u gegarandeerd goed licht bij het parkeren van uw scootmobiel. 


Oplaadpunt in de garage

In de scootmobiel-garage bevindt zich een stopcontact om de accu van uw scootmobiel mee op te laden. Op die manier is uw scootmobiel altijd opgeladen als u hem nodig heeft. Een handig legplankje is aangebracht om uw acculader op te plaatsen.


Brandveilig blussysteem

Wij kunnen uw scootmobiel-garage voorzien van een aerosol blussysteem. Een beginnende accubrand is met dit brandveilige systeem binnen slechts 20 seconden gedoofd. 


Antislip oprijplaat

Ten slotte is het mogelijk om een antislip oprijplaat in uw scootmobiel-garage te plaatsen. Deze watervaste bodem zorgt ervoor u nog gemakkelijker, schoner en veiliger de garagebox inrijdt.

 

Garage voor scootmobiel


Een scootmobiel-garage via de WMO

Net als uw scootmobiel, wordt ook in veel gevallen een scootmobiel-garage vergoed via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of de WLZ (Wet Langdurige Zorg).


De vergoeding die u vanuit de WMO krijgt, hangt af van uw situatie. Vraag bij uw gemeente naar de mogelijkheden voor u.


Levering en montage

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw scootmobiel-garage voldoet aan al uw wensen. Daarna komen ze de garagebox zo snel mogelijk bij u thuis plaatsen. Op aanvraag verzorgen we ook de bestrating om de mini-garage op te kunnen plaatsen en verzorgen we de stroomaansluiting vanuit uw woning naar de scootmobielberging.


Het is ook mogelijk om meerdere garageboxen naast elkaar te laten plaatsen, bijvoorbeeld voor een appartementencomplex.


Meer informatie over de scootmobiel-garage

Wilt u meer weten over de scootmobiel-garage? Bekijk onze gratis brochure, of neem contact met ons op. Wij geven u graag advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-14715053, te mailen naar info@scootmobielberging.nl of door het contactformulier in te vullen. 

 

Weet u al precies wat voor garagebox u wilt voor uw scootmobiel? Dan kunt u ook direct het aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over uw aanvraag.  
 

Neem contact op